Huset

 

Huset har plads til 8 personer.

Huset er på 182 kvm med 4 soveværelser og 2 toiletter. Huset indeholder : Hall, rummelig stue med en komfortable sovesofa, stort køkken m. spiseplads, 3 soveværelser med dobbeltsenge hvor det ene er udstyret som børneværelse, 1 stort master-soveværelse m. eget badeværelse, stor bruseniche og karbad og toilet. Hertil separat ”walk-in” klædeskab, samt babyseng.

Alle værelser har fladskærms-TV med DVD og et stort 42`tv i stuen.

Fra køkkenet er der adgang til rum m. vaskemaskine og tørretumbler, og derfra til husets ”gameroom” som indeholder stort pool bord, Air Hockey, bordfodboldspil og dartspil, samt bar.

Huset har en dejlige stor pool og terrasseområde med solstole, stole og bord hvor solen er på fra tidlig formiddag indtil solen går ned. Der er mulighed for at opsætte et børnesikkerhedshegn op rundt om poolen hvis det ønskes.

Huset har alarm, aircondition, kabel-tv, trådløst internet og telefon.

Huset fremstår meget velholdt og pænt.

Der må ikke ryges inde i huset!

Husdyr må ikke medbringes.

Vi er tilknyttet et management bureau i tilfælde af spørgsmål eller problemer under opholdet i huset. 

Her er de perfekte rammer for en skøn ferie. Hvad enten man er til golf eller attraktioner incl. Disney (der, alene, er på størrelse med Samsø!), eller blot vil opleve et stykke af det gæstfrie USA, eller måske shoppe.

For golfsspillere, er der altid gode “her og nu”tilbud på de rigtigt MANGE golfbaner i området, og der er rigtig mange smukke og spændende udfordrende baner!

                                                          Aftenstemning fra golfbanen

Comments are closed.