Praktisk info

Flybilletter:

Når man skal anskaffe flybilletter, så gælder om at finde den bedste / korteste rute til den bedste/billigste pris. Priserne ligger på omkring 4500,-kr retur hvis man bestiller i god tid ca. ½ år før afrejsen. Danske Comefly er ved at opstarte en rute direkte til Orlando fra Billund/Aalborg. Der er mange selskaber som flyver til Orlando/Florida og man kan gøre brug af de forskellige søgemaskiner på nettet:
http://www.mrjet.dk/
http://www.momondo.dk/
http://www.flybillet.dk
http://www.fdm-travel.dk/
http://www.rejsefeber.dk
http://www.travellink.dk

 

 

Flyselskaber med ruter til Florida:

 
 
 
 
                                                                         
 
Air Berlin         Air France       British Airways      Brussels Airlines      United Airlines      Delta Airlines
                                                                                 
Icelandair              Lufthansa               SAS                     Swiss                   Finnair               Comefly
 
 

Trafik & billeje:

Billeje er en nødvendighed i Florida. Men det er nemt og billigt at leje bil i Florida. De fleste store biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavene.For at leje bil i Florida kræves almindeligt dansk kørekort, men for at være på den sikre side bør der anskaffes et internationalt kørekort som fås ved henvendelse hos det lokale borgerservice eller kommunen.
Mange selskaber tilbyder også GPS installeret i lejebilen og dette kan godt anbefales. Man kan også opdatere sin egen GPS med USA kort for ca.300 kr hjemmefra og tage den med. Det er noget billigere end at leje en GPS. Husk at barnestol er obligatorisk for børn under 5 år i mange stater herunder Florida. En barnestol koster ca $10 pr. dag med et maximum på $60 pr. lejeperiode. Alle biler har automatgear. Det vender man sig hurtigt til og det er faktisk utroligt behageligt. Det er utroligt nemt og behageligt at køre bil i Florida. Traffikken flyder bare og der er en stor tålmodighed på vejene. Ved de fleste vejkryds må man gerne svinge til højre selvom der er rødt. Florida’s vejnet er stort og veludbygget vejnet, med både freeways ( motorveje ) og highways ( hovedveje ). Men husk at overholde fartgrænsen!
Her er et par gode råd ved kørsel i Florida:
Kørekort:

Loven i USA siger at man skal have sit kørekort og forsikringspapier med i bilen på alle tidspunkter, samt dit biludlejningsfirma’s papirer i bilen.

Sikkerhedsseler:

Fører og passagerer skal bruge sikkerhedsseler.

Trafiklys:

I Florida er det lovligt at dreje til højre ved rødt lys, hvis det er sikkert at gøre det. På nogle få vejkryds er dette ikke tilladt og der vil være et skilt med: “No Right Turn” med rødt.

Stop Skilt:

Du skal altid holde helt stop ved et “Stop” skilt.

Skolebusser:

Skolebusser er gule og ved påstigning og udstigning af børn vil den have blinkende røde lys og røde flag ud fra siden. Hvis skolebussen ikke holder bag en afskærmning, så skal trafikken i begge retninger stoppe.

Forlygter:

Skal være tændt i regn, tåge og ved solnedgang.

Alkohol:

Må kun transporteres i bagagerummet i bilen.

Betalingsanlæg:

Brug ikke venstre vognbane, det er for biler med “brobizz”. Skulle du komme i denne bane ved et uheld, så fortsæt med at kører igennem og ikke stoppe, da du kan forårsage en ulykke.

Vognbaneskift:

I modsætning til Danmark, så kan du blive overhalet på begge sider her.

 
 
 
 
 
 
 
 

Biludlejningsfirmaer:

Valg af biludlejningsfirma

Der er som sagt mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, når du skal leje bil i Orlando, Florida – Alamo, Dollar, Hertz, National, Avis, Payless, Budget, Enterprise og mange flere!
En god side for billeje er e-biludlejning.dk. De har meget konkurrecedygtige priser og et stort udvalg.

 

 

                         
 
 
 

Pas og visumregler for USA:

USA er visumfri for danske statsborgere i op til 90 dage for turist- og forretningsrejser samt transit, og ens pas skal være gyldigt under hele opholdet.

Derudover skal danske statsborgere foretage en såkaldt ESTA-registrering på nettet senest 72 timer før indrejsen.

ESTA-registreringen erstatter den grønne blanket, der  tidligere blev udleveret på flyet, og uden denne får man ikke lov at rejse ind i USA. Registreringen koster 14 USD, er gyldig i 2 år.

Udfyld din ESTA ansøgning her

 

Comments are closed.