Attraktioner

Attraktioner

Orlando og Florida har flere kendte forlystelsesparker og attraktioner end noget andet sted i verden. Der er noget for enhver smag og noget for børn og voksne i alle aldre.

Undercover Tourist er en god side med bl.a hjælp til billetter og hvornår det er bedst at tage til de forskellige attraktioner.

Disney Magic Kingdom er en af de 4 forlystelsesparker i Walt Disney World området, som fanger en med det samme med sin fortryllelende eventyr med spændende underholdning, klassiske attraktioner, backstage ture og elskede Disney figurer “live”.
Epcot Theme Park er også en af de 4 forlystelsesparker i Walt Disney World området, spredt ud over 300 hektar, dobbelt så stort som Magic Kingdom og er opdelt i Future World og World Showcase.
Disney Animal Kingdom er også en af Disney’s parker og hjemsted for mere end 1.700 dyr fra 250 arter og breder sig over 500 hektar frodige landskab. Animal Kingdom er den største dyrepark i verden!
Disney Hollywood Studios er glimmer og glamour fra Hollywood’s storhedstid i 1930-40’erne og opfanges af neon, krom, art deco og moderne arkitektur. Gaderne og dele af de 4 parker bliver blandet sammen som en stor travl filmoptagelse.
Disney Blizzard Beach  er et stort vandland som er bygget op som et frostklart skisportssted med en fungerende stolelift, men er et actionfyldt vandland med spændende vandrutschebaner og attraktioner for hele familien.
Tag til et tropisk paradis, hvor du vil opdage en storm af sjovt i solen. Disney’s Typhoon Lagoon er stedet for spændingssøgende vandhunde i alle aldre. Ud over de store vandrutchebaner, vil du også elske den stille flod, bølgebassiner og børnenes legeområde!
Er verdens mest elskede Marine Park – Shamu’s hjem – spækhuggerstjernen i de berømte shows. Fantastiske forlystelser og uforglemmelige dyre oplevelser og shows.
Universal Studios er mere end bare en forlystelsespark. Det er et helt univers af actions og spænding og byder på to spektakulære forlystelsesparker ulig noget andet i Orlando. I Universal Studios det de forskellige action- og eventyrfilm der lægger baggrund til en række forlystelser og underholdning.
Tag på en uforglemmelig rejse i Universal’s Island of Adventure som med verdens mest banebrydende forlystelser, shows og interaktive attraktioner som vil bringe dine favorit historier, myter, tegnefilm, tegneserier og børns eventyr til live.
Bliv en astronaut og fordyb dig i NASA’s historie i det beundringsværdige og inspirerende Kennedy Space Center. Oplev interaktive simulatorer, live shows og forbløffende møde med enorme raketter.
LEGOLAND Florida er et 150 hektar stor interaktiv forlystelsespark dedikeret til familier med børn i alderen 2 til 12 år. Med mere end 50 forlystelser, shows og attraktioner, er LEGOLAND rettet mod sjov for hele familien. Der en helt ny temapark som åbnede i foråret 2012.
Busch Gardens er en fantastisk park – en eksotisk kombination af vilde dyr og endnu vildere forlystelser. Kom ansigt til ansigt med nogle af verdens mest truede arter. Se hvad livet virkelig er højt oppe i junglens baldakin eller prøv en af de vilde rollercoastere hvor der opnås hastigheder på op til 115 km/t.
Et populært sted bygget i gammel stil med masser af shopping, spisning og underholdning i Kissimmee. Området er et stort mekka af specialbutikker, restauranter og forlystelser, antik og klassisk biler.
Hos IFly Florida kan du opleve flyvning på egen krop! Indoor Skydiving er sikkert for børn, udfordrende for voksne, spændende for teenagere og realistisk for faldskærmsudspringere. Ingen erfaring er nødvendig, rigtig sjovt for alle aldre, fra tre år og op.

Comments are closed.