Shopping

 Shopping

Orlando er et rent shoppingsmekka og et paradis for powershoppere. Der er et stort udbud af shoppingsmuligheder, lige fra de mindre Gifts shops og Fleamarket til de store Outlets og Malls.

Outlets

Der er mange mindre “Factory Outlets” overalt i Orlando, men ønsker I et stort samlet udvalg samlet på et sted, så er “Orlando Premium Outlets” et besøg værd. Orlando Premium Outlets har to outlets centre. Et på International Drive og et på Vineland Ave. Så hvis du er på udkig efter et bestemt mærke, er det en god ide at tjekke hvilken Outlets der har det mærke først. Men med mere end 150 kendte mærkevarebutikker -med fint vareudvalg og lave priser – kan der snildt bruges en hel dag på shopping i Orlando Premium Outlets.

Et mindre, men også et godt Outlets er Lake Buena Vista Factory Stores. Her er mange forskellige butikker hvor man kan spare optil 75% på kendte mærker.

Malls

Udover Factory Outlets, har Orlando også de store Malls (shoppingcentre). “The Mall at Millenia” og “The Florida Mall” som de nok mest kendte. “The Mall at Millenia” åbnede i 2002 og har mere end 150 højtprofilerede mærker. Det ligeledes meget populære “Florida Mall” byder på mere end 270 butikker med alle de kendte mærker.

Et andet pragtfuldt sted som bestemt er et besøg værd, er Down Town Disney. Tag derhen en aften og oplev et fantastisk område med masser af shoppingsmuligheder, restauranter og underholdning. Dette er hjemsted for World of Disney ®, den største Disney butik i verden og mange flere.

Indkøbscentre

Der udover findes der også nogle store butikskæder med dagligvarer. WalmartK-Mart og Target er nogle af de største kæder og findes mange steder.

Ross Dress for less og Dollar Tree er gode discountbutikker som har mange sjove ting.

Comments are closed.