Natur og dyreoplevelser

Natur og dyreoplevelser i Florida

Everglades i det sydvestligste Florida er en naturperle uden sammenligning med andre amerikanske nationalparker. Her er ingen høje bjerge eller dybe kløfter, til gengæld er her sump og sivgræs så langt øjet rækker. Der er et fantastisk dyre- og planteliv med bl.a. alligatorer i tusindvis.

Tag med en af Wild life Florida’s airboats og kom tæt på alligatorer og Florida’s eksotiske vildliv, når du glider igennem 4.200 hektar af velbevaret og uberørt natur. Området er uberørt og 100% ren Florida vildnis.

Besøg Boggy Creek Airboat Rides hvor man driver ned af en naturlig kanal og oplever eksotiske fugle, skildpadder og alligatorer i deres naturlige miljø. Du vil opleve den fantastiske fornemmelse at flyve som vinden i sumpen når airboaten suser på vandet med op til 75 km i timen.

Gatorland er et naturområde og en temapark på et stort område på godt 40 hektar. Det er en attraktion for hele familien. Man passerer igennem et yngleområde, går i sumpen og ser disse mærkelige og vidunderlige skabninger deltage i et krybdyrsshow.

Jungle Adventures Nature Animal Park er en naturjungle. Kom og få guidet tur og oplev de sjældne Florida Pantere, sortbjørne, grå ulve, hvid-halede hjorte, tropiske fugle, krybdyr og pattedyr. Tag en “Jungle Swamp Cruise” og være omgivet af mere end to hundrede Alligatorer.

Discovery Cove er en helt fantastisk attraktion hvor man kan komme i nærkontakt med delfiner i et storslåede område. Svøm ved siden af truende hajer, på sikker afstand på den anden siden af glasset. Der er kun plads til 1000 gæster om dagen. Booking på forhånd er nødvendig.

Fra november til marts, er Blue Springs State Park hjemsted for den vestindiske Manatee (søkøer) når de forlader det kolde havvand til fordel for et varmere vinterhjem i flodernes konstante 22 graders vand. For dem som er modige nok til at hoppe i de 22 grader på en “vinterdag”, kan man få nogle unikke billeder af den vestindiske Manatee på tæt hold. Eller man kan tage en guidet dykkertur hos Fun2dive sammen med Manatee’erne eller bare en dykkertur i havet.

Tag på en luftballontur og se Orlando, Kissimmee, Disney World eller Davenport. Her har man mulighed for at se de skønne områder oppe fra. Orlando Balloon Adventures og Bob’s Hot Air Balloon Rides har nogle fantastiske ture.

Comments are closed.